Ryds 695-klubben är en mötesplats för nuvarande, tidigare och potentiella ägare av en Ryds 695 DC eller Family. Ett 20-tal klubbträffar har hållits under årens lopp. Båten tillverkades i ungefär 100 exemplar och en del av dessa gick på export till våra nordiska grannländer och Tyskland. Eftersom det finns så få exemplar av båten vill vi att du hör av dig om du är en lyckligt lottad ägare till en Ryds 695 DC eller Family.  

Medlemmar kan utbyta erfarenheter av sitt båtägande, tipsa varandra om saker som gör båten ännu bättre. Men, för att klubben ska kunna bli en sådan mötesplats krävs att vi jobbar tillsammans för att vi ska bli så många medlemmar som möjligt. Om ingen är medlem finns det ju ingen att utbyta erfarenheter med. 

Att bli medlem i klubben kostar endast 100 kronor. Allt du behöver göra är att registrera dig ute till höger på den här sidan. Du får då ett mail där du måste bekräfta din e-postadress. Sedan kommer vi godkänna dig som användare och det gör vi så fort vi noterat att du betalat in.

Genom att bli medlem ger du dig till känna och kan därmed vara säker på att du får information om viktiga saker som händer i klubben. Du får också ett medlemsbrev med jämna mellanrum. Som medlem har du en egen profilsida med kontaktinformation och ett eget fotoalbum där du själv kan ladda upp bilder på din båt. Klubben har även ett diskussionsforum där medlemmar kan utbyta erfarenhet mellan varandra, kan vara vilket trailer passar båten bäst, eller vilken propeller använder ni, etc.

Som sagt, hela den här klubbens verksamhet bygger på oss medlemmar. Ser ni eller känner ni till någon 695-ägare, så kan ni tipsa dem om klubben. 

Mars 2017 övergick klubben från att ha drivits som en ideellförening, med en styrelse bestående av ordförande, kassör, etc till en mer slimmad organisation bestående av en arbetsgrupp istället. Annars ingen skillnad.

 

Sök